Αρχική > Ενέργεια > Πιστοποίηση ISO για τις διαδικασίες της ΔΕΗ για τη συμμετοχή της στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας

Πιστοποίηση ISO για τις διαδικασίες της ΔΕΗ για τη συμμετοχή της στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

-την ημερήσια πρόβλεψη της ζήτησης των πελατών της ΔΕΗ ΑΕ και την υποβολή της προβλεπόμενης Δήλωσης Φορτίου, για τη συμμετοχή της ΔΕΗ ΑΕ ως Προμηθευτής στην Αγορά Η/Ε και

-την παρακολούθηση των εξελίξεων του ρυθμιστικού πλαισίου της Αγοράς Η/Ε, τη διαμόρφωση των θέσεων της ΔΕΗ ως Προμηθευτής και την παρακολούθηση και γνωστοποίηση αρμοδίως των μεταβολών που αφορούν την Άδεια Προμήθειας Η/Ε.

Ο Κλάδος Αγοράς Η/Ε στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του, συμμετέχει στη Αγορά Η/Ε και στις Αγορές των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών για λογαριασμό της Επιχείρησης, εξασφαλίζοντας την προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας για το σύνολο των πελατών της ΔΕΗ ΑΕ και των πελατών της Προμήθειας Καθολικής Υπηρεσίας, σε όλη τη χώρα.

Η εμπορική αξία του συνόλου των συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας με τους αρμόδιους διαχειριστές ανέρχεται ετησίως στα 4,8 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «η ΔΕΗ ΑΕ συμμετέχοντας στην Αγορά Η/Ε και στο πλαίσιο της εμπορικής της πολιτικής, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της, την ανάπτυξη του ανταγωνισμού στην Προμήθεια Η/Ε και την ορθολογική χρήση των ενεργειακών πόρων της χώρας».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team