Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παρουσίαση του βιβλίου “Η Πολιτική Ιστορία του Νομού Κοζάνης” του Ηλία Σιδέρη, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Παρουσίαση του βιβλίου “Η Πολιτική Ιστορία του Νομού Κοζάνης” του Ηλία Σιδέρη, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Το βιβλίο «Η Πολιτική Ιστορία του Νομού Κοζάνης- Εθνικές Εκλογές 1974-2014» του Ηλία Γ. Σιδέρη παρουσιάζεται σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.30μ.μ., στο Κοβεντάρειο Κοζάνης.   Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού και εκλογικού υλικού, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα προβάλλονται σχετικά βίντεο.

Το βιβλίο του Η. Σιδέρη χωρίζεται σε 12 κεφάλαια που περιλαμβάνουν όλες τις εκλογές της μεταπολίτευσης. Κάθε κεφάλαιο περιέχει τρεις ενότητες: Η πρώτη ενότητα του κάθε κεφαλαίου περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην επικράτεια και στην Κοζάνη, αναλυτικά οι σταυροί προτίμησης των εκλεγμένων και όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων.

Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει βιογραφικά εκλεγμένων και μη, και συνολικά στο βιβλίο περιέχονται όλα τα βιογραφικά όλων των εκλεγμένων βουλευτών του Νομού Κοζάνης.

Η τρίτη ενότητα περιλαμβάνει υλικό από κάθε εκλογική διαδικασία, φωτογραφίες, αποκόμματα τύπου, λόγοι που εκφώνησαν οι βουλευτές στο κοινοβούλιο, ερωτήσεις που κατέθεσαν κ.α.

Σημαντικό μέρος του βιβλίο αποτελούν τέσσερα κείμενα: Δύο πρώην βουλευτές (Π. Κουκουλόπουλος – Ηλ. Βλαχόπουλος) και δύο πρώην πολιτευτές (Σπ. Χαλβατζής – Αν. Νανοπούλου) έγραψαν αποκλειστικά για το βιβλίο και αναφέρονται στις εκλογικές διαδικασίες που συμμετείχαν.

sideris_exofillo

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team