Αρχική > Slider > Παραδίδεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο δρόμος Βελβεντό – Καταφύγι – Παρουσία του μητροπολίτη Περγάμου

Παραδίδεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο δρόμος Βελβεντό – Καταφύγι – Παρουσία του μητροπολίτη Περγάμου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Βελβεντού – Καταφυγίου, μετά την αποπεράτωση των εργασιών στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης που είχε σημειωθεί πριν από χρόνια.

Την προσεχή Δευτέρα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης θα προχωρήσει στην  διαγράμμιση του δρόμου, οπότε ο δρόμος μπορεί να δοθεί στη κυκλοφορία.

Στο μεταξύ η επίσημη παράδοση του δρόμου προσδιορίζεται να γίνει γύρω στις 20 Αυγούστου. Όπως ξανάγραψε ο «e-ptolemeos.gr», εκδήλωσε ενδιαφέρον να παραβρεθεί στα εγκαίνια ο εκ Καταφυγίου μητροπολίτης Περγάμου, Ιωάννης Ζησιούλας. Ο μητροπολίτης έρχεται στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο. Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη στην Κατερίνη, προκειμένου να κλείσει η ημερομηνία επίσημης παράδοσης του …πολύπαθου δρόμου Βελβεντού – Κατερίνης, ο οποίος δίδεται πλέον σε χρήση για τους κατοίκους του ιστορικού ορεινού χωριού, αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες, καθώς πρόκειται για μια διαδρομή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας