Αρχική > Slider > Όταν σε κάνουν να ταυτιστείς με τους Βαρδινογιανναίους – Γράφει ο Α.Κ. Πουγαρίδης

Όταν σε κάνουν να ταυτιστείς με τους Βαρδινογιανναίους – Γράφει ο Α.Κ. Πουγαρίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ: Ο μέσος Έλληνας ελεύθερος επαγγελματίας, χθες ταυτίστηκε με τους ιδιοκτήτες του STAR CHANNEL.

Το να μη σου επιτρέπει το Κράτος να προγραμματίζεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα είναι εγκληματικό. Το να σου φέρνει νόμους με τους οποίους σε αναγκάζει με κόστος να συμμορφωθείς, και μετά να τους παίρνει πίσω αναγκάζοντας σε να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή είναι επίσης εγκληματικό.  Το να αποδεικνύονται τόσο ανεύθυνοι, που ψηφίζουν νόμους με αμφιλεγόμενη συνταγματικότητα οι οποίοι στο τέλος κρίνονται αντισυνταγματικοί είναι επίσης εγκληματικό. Το να σε αναγκάζουν να χάσεις χρόνο, χρήμα, διαφυγόντα κέρδη και φαιά ουσία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα απ” όλα. Δυστυχώς όμως, όλα αυτά τα εγκλήματα τα βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

Δεν είναι ανάγκη να πας στο επίπεδο των καναλαρχών. Το μεταβλητό νομικό και φορολογικό καθεστώς ισχύει για όλους μας. Είναι δημιούργημα της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι καρκίνος που γεννούν οι απαίδευτοι και ανεπάγγελτοι εκπρόσωποι μας στα κέντρα εξουσίας.

Επειδή ο παραπάνω είναι ένας εκ των βασικών λόγων που οι Έλληνες σταματούν να επιχειρούν στην Ελλάδα, αντί να συνεχίσουν να μας λένε κοινοτυπίες οι κυβερνητικοί περί ανάπτυξης, ας σταματήσουν πρώτα να μας δημιουργούν προβλήματα, και μετά μας φέρνουν και την ανάπτυξη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Αντώνης Πουγαρίδης

Είναι ο Εκδότης της εφημερίδας "Πτολεμαίος" από μικρή ηλικία φορτώθηκε την ταμπέλα του εκδοτικού κατεστημένου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός.