Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μια υπέροχη, φιλική – φοιτητική ομήγυρη, σε ζαχαροπλαστείο, της πόλης μας το 1960 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 08/02/2017

Μια υπέροχη, φιλική – φοιτητική ομήγυρη, σε ζαχαροπλαστείο, της πόλης μας το 1960 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 08/02/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Εκμεταλλευόμενοι τις θερινές διακοπές των Πανεπιστημιακών σχολών και αφού τα πήγαν …καλά στις εξετάσεις των μαθημάτων της χρονιάς, καιρός ήταν να το ρίξουν και λίγο …έξω, οι καλοί μας φίλοι.           Έτσι, συγκεντρώθηκαν στο ζαχαροπλαστείο των αδελφών Αυλογιάρη και υπό την επήρεια του ανθρακούχου ποτού, της ..λεμονάδας, ο καθένας είχε να διηγηθεί και κάτι, από  τη μαθητική του ζωή στο γυμνάσιο, αλλά και από τη νέα του πανεπιστημιακή φοίτηση.

 Στη φώτο μας, από αριστερά: Ο Γιάννης Φραγκουλίδης του φυσικού τμήματος, ο Λευτέρης Γρηγοριάδης από το Πανεπιστήμιο της Αυστρίας (που ήρθε αποκλειστικά για τη συνάντηση αυτή), ο Αριστοτέλης (Τέλης)

Αδαμίδης, του πολυτεχνικού τμήματος, ο Βουνοτρυπίδης Γιάννης, του Γεωπονικού τμήματος, ο Βασίλης Κούσης, της Σχολή Εργοδηγών δομικών έργων (επιχειρηματίας-εργολάβος οικοδομών σήμερα), ο Ανέστης Ελευθεριάδης,  του φυσικού τμήματος, ο Νίκος Συμεωνίδης, του Νομικού τμήματος και ο Δημήτρης Λιώτας, του Γεωπονικού τμήματος.

Σημείωση σύνταξης¨: Φίλες και φίλοι, για μια ακόμα φορά σας ζητάμε συγνώμη για τη στέρηση σας της αγαπημένης σας σελίδας,- για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι,-.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team