Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μια υπέροχη Δημοτική τριπλέτα σε αναμνηστική φωτογραφία στην αίθουσα του Δημοτικού μας συμβουλίου το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/05/2017

Μια υπέροχη Δημοτική τριπλέτα σε αναμνηστική φωτογραφία στην αίθουσα του Δημοτικού μας συμβουλίου το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/05/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page

Τον Αύγουστο 1995,, αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης πόλης της Κύπρου Έγκωμης, επισκέπτεται την πόλης μας.

Την ίδια ημερομηνία  επισκέπτεται το Δήμο μας και ο Δήμαρχος της Αθήνας και Πρόεδρος της Κεντρικής¨ Ένωσης  Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδος  (ΚΕΔΚΕ), Αβραμόπουλος Δημήτριος, για…. Φίλο- υπηρεσιακούς  λόγους  ώστε, ,να δημιουργηθεί μια ευχάριστη Δημοτική ατμόσφαιρα και επωφελείς για την πόλη και την περιοχή μας, θα συμπληρώναμε εμείς ..

Στη φώτο μας, ΣΕΙΡΑ 1η  από αριστερά: Κυριάκου Αλέκος – Δημοτικό Σύμβουλος (Δ.Σ), μέλος του Δ.Σ. Έγκωμης Χ ;,  ο Σκόντας Ιγνάτιος , με το πλατύ χαμόγελο, Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος , Μέλος του Δ.Σ. Έγκωμης, η Πέκου Φωτεινή , Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος μας, ο Ναούμ Νίκος Δ.Σ. , ο Ταϊρίδης Χρύσανθος,  Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος, ο Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης Δ.Σ. και ο Κουσίδης Νίκος Δ.Σ..

ΣΕΙΡΑ 2η πάνω: Μέλος Δ.Σ. Έγκωμης, ο νέος Δήμαρχος Έγκωμης και παλιός Αντιδήμαρχος, Καλλής Γιάννης, ο γράφων, Καζαντζής Γιώργος, Δ.Σ. το άγνωστο κεφαλάκι, ο Μπισκιτζής Βασίλης Δ.Σ και πίσω, ο Λεσγίδης Λευτέρης-αρχηγός τα ης αντιπολίτευσης, ο άγνωστος μας Χ;, ο Αβραμόπουλος Δημήτριος-Δήμαρχος Αθήνας και Πρόεδρος της  ΚΕΔΚΕ, ο Δήμαρχος μας, Τόττης Πέτρος, ο τέως Δήμαρχος  Έγκωμης , Στυλιανού Πέτρος, που συνετέλεσε και υπέγραψε την 1η πράξη αδελφοποίησης, Πτολεμαϊδος-Έγκωμης,  η Τσιότσιου Βασιλική και ο Τσιότσιος Παύλος, Δ.Σ.- Αντιδήμαρχος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team