Αρχική > Παραπολιτικά > Μία αλλιώτικη περιφορά – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 19/04/2017

Μία αλλιώτικη περιφορά – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 19/04/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στιγμές συγκίνησης έζησαν για μία ακόμη φορά οι νοσηλευόμενοι ασθενείς και οι συνοδοί τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Είναι γνωστό φυσικά ότι ο ναΐσκος του Νοσοκομείου λειτουργεί όλο τον χρόνο, προκειμένου να προσέρχονται αυτοί που είναι αναγκασμένοι, λόγω προβλημάτων υγείας, να βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Χάρις στην εθελοντική προσφορά του Ιερέα Αθανασίου Καμπούρη είναι δυνατόν να γίνονται λειτουργίες ακόμη και οι ακολουθίες των χαιρετισμών.  Από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας τα μεγάφωνα του Νοσοκομείου ανακοίνωναν, ότι όσοι ήθελαν να κοινωνήσουν να το δηλώσουν, για να περάσει ο Ιερέας με την θεία κοινωνία, το πρωί της  Μεγάλη Πέμπτης.

Εκείνο όμως που ίσως δεν έχει παρόμοιο  σ’ ολόκληρη την χώρα, είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο ο πατήρ Αθανάσιος κάνει περιφορά του επιταφίου σε όλε στις κλινικές και τους θαλάμους του νοσοκομείου, φέρνοντάς τον σε επαφή με όλους τους ανήμπορους ασθενείς. Παράλληλα οι συνοδεύοντες πιστοί ψάλλουν τα εγκώμια, δημιουργώντας μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα πίστεως και ελπίδας.

Αναστάσιμη θεία λειτουργία έγινε στις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον ναΐσκο του Μποδοσάκειου, όπου προσήλθαν αρκετοί πιστοί για να λάβουν το άγιο φως και να ακούσουν το ‘’Χριστός Ανέστη’’.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team