Αρχική > Ελλάδα > Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όσα έχουμε δεσμευτεί από τον Απρίλιο 2016 μέχρι τώρα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όσα έχουμε δεσμευτεί από τον Απρίλιο 2016 μέχρι τώρα»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Δεκαεπτασέλιδο έντυπο, που περιέχει αναλυτικά όλες της δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, από τον Απρίλιο του 2017 έως και τον Ιούλιο του 2017, έλαβαν τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της 5ης Διάσκεψης της Π.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στα γραφεία του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε ξεκινήσει μια συστηματική δουλειά για τη διαμόρφωση του δικού μας εθνικού σχεδίου για να πάει η χώρα μπροστά. Για να αποκτήσουν ξανά οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δουλειές, ευκαιρίες, ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό εργάζονται ήδη εκατοντάδες επιστήμονες, άνθρωποι της αγοράς, τεχνοκράτες και στελέχη του κόμματος προετοιμάζοντας ένα αξιόπιστο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο προτάσεων. Η Νέα Δημοκρατία δεν ασκεί απλώς δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Παράγει πολιτική. Υπερασπίζεται αξίες. Προτείνει λύσεις.

Πολλές από αυτές περιλαμβάνονται στο έντυπο που σας στέλνουμε σε ηλεκτρονική μορφή. Προφανώς δεν είναι το τελικό μας πρόγραμμα, αλλά μέρος αυτού. Αφορά στα όσα έχουμε δεσμευτεί από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος μέχρι και σήμερα. Θέσεις που για να γίνουν ευρύτερα γνωστές χρειάζονται και τη δική σας συμβολή, των ενεργών και πολύτιμων μελών του κόμματός μας. Η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει. Αλλάζουμε οι ίδιοι για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτός είναι ο αγώνας μας. Και στον αγώνα αυτό σας θέλω μαζί μου».
Δείτε εδώ το έντυπο…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team