Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γρεβενά: Στους -23 °C νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στους -12 αυτή τη στιγμή – Σαράντα δύο περιστατικά από τον πάγο αντιμετωπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Γρεβενά: Στους -23 °C νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στους -12 αυτή τη στιγμή – Σαράντα δύο περιστατικά από τον πάγο αντιμετωπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Η πιο κρύα βραδιά των τελευταίων 40 ημερών ήταν η χθεσινή για το Νομό Γρεβενών με το θερμόμετρο να καταγράφει -23 βαθμούς Κελσίου, η χαμηλότερη μετά τον Φεβρουάριο του 1986 όταν η θερμοκρασία τότε έπεσε στους -26°C στην πόλη των Γρεβενών.

Αυτή την ώρα ενώ στην πόλη η θερμοκρασία βρίσκεται στους -12 βαθμούς στην Σαμαρίνα η θερμοκρασία είναι μόλις στους -1°C.

Ο Νομός είναι παγωμένος στην κυριολεξία. Έχουν παγώσει όλοι οι ποταμοί, ο Αλιάκμωνας, ο Βενέτικος και οι παραπόταμοι αυτών, ενώ παρουσιάζονται καθημερινά και περισσότερες ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των οικοδομών.

Σήμερα Πέμπτη το πρωί έχουν σχεδόν ακινητοποιηθεί τα περισσότερα αυτοκίνητα καύσης πετρελαίου.

Όσον αφορά τους δρόμους, τόσο τους περιφερειακούς όσο και τους επαρχιακούς, υπάρχουν παγίδες λόγω του παγετού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Οι δρόμοι οι οποίοι είναι οι πλέον επικίνδυνοι για την κυκλοφορία αυτοκινήτων εντοπίζονται σε όλη την έκταση του Νομού.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team