Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Γιάννης Θεοφύλακτος σχετικά με προσλήψεις σε εταιρείες που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή: Έχω καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή μου για προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ

Ο Γιάννης Θεοφύλακτος σχετικά με προσλήψεις σε εταιρείες που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή: Έχω καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή μου για προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος αναφορικά με προσλήψεις σε ιδιωτικές εταιρείες που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή, δήλωσε τα εξής:

Έχω γίνει αποδέκτης τις τελευταίες εβδομάδες της πληροφορίας ότι για να προσληφθεί κάποιος σε ιδιωτική εταιρεία που θα δραστηριοποιηθεί στην περιοχή «πρέπει να πάρει κάποιος πολιτικός τηλέφωνο».

Εκεί που οι άνεργοι καταθέτουν τα χαρτιά τους, αλλά και σε όλη την κοινωνία, κυκλοφορεί η φήμη: «για να προσληφθείς, πρέπει να πάρει τηλέφωνο κάποιος βουλευτής, κάποιος από τους Δήμους ή την Περιφέρεια ή κάποιος πρώην υπουργός ή βουλευτής».

Οι πρακτικές του χρεοκοπημένου παλιού πολιτικού συστήματος (της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ), τις οποίες όταν μπορούν, τις συνεχίζουν, δεν ταιριάζουν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην Αριστερά και στην προσωπική μου πολιτική στάση.

Είναι μία πληροφορία που διακινείται και για τις προσλήψεις στο μεγαλύτερο έργο της περιοχής και, ίσως, της χώρας (Πτολεμαΐδα V).

Έχω καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή μου για προσλήψεις με διαφανή τρόπο από τα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., την οποία και επαναλαμβάνω.

Κάθε άλλη επιλογή απαξιώνει το σύνολο των ανέργων αλλά και δημιουργεί ύποπτη σχέση εξάρτησης των αιρετών με τους επιχειρηματίες.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team