Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Φιλική –γειτονική παρέα ντόπιων καμπόιδων στις απόκριες του 1952 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 15/03/2017

Φιλική –γειτονική παρέα ντόπιων καμπόιδων στις απόκριες του 1952 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 15/03/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μια υπέροχη , καταπληκτική, θα λέγαμε, γειτονικής νεανική παρέα της πιάτσας, καταπληκτικής ομοιότητας, των  πάλαι ποτέ, καμπόιδων του παρελθόντος, με τα γελεκάκια τους, τα καπελάκια τους, τον εξοπλισμών, τις μπότες τους και γενικότερα ύφος και θέση και φόντο τα χαμόσπιτα-πλινθόκτιστα η λασπόχτιστα  φτωχικά  εξωτερικά, αλλά γεμάτα, αγάπη και ανθρωπισμό, εσωτερικά !.

Σύμπτωση, ή προμελετημένη η αναλογία της σύνθεση της ;; ‘Ένας γηγενής – ένας Πόντιος και ένας Θρακιώτης.

Μια υπέροχη φιλική νεανική τριπλέτα και για να μη ταλαιπωρήστε ψάχνοντας και ρωτώντας να τους αποκαλύψετε, φίλες και φίλοι, είναι: Από αριστερά, ο Κώστας Κωνσταντούλας, ο Στέφανος Λεσγίδης και ο Κωνσταντίνος ή Ντίνος Χατζηεφραιμίδης.

Τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες των γουέστερν φιλμ μπροστά στους δικούς μας ερασιτέχνες, τόσο στα φυσικά προσόντα-ύφος και στυλ-, όσο και στα τεχνικά-ένδυση και .. θέση ! Λάθος ή …επαγγελματική τους πορεία…..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team