Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας: «3ο Πικ – Νικ», την Κυριακή

Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας: «3ο Πικ – Νικ», την Κυριακή

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση «3οΠικ – Νικ»με την μορφή περιήγησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης;

10:30: Εκκίνηση των αυτοκινήτων από το γραφείο της Λέσχης Θεοδωράκη & Ακράγαντα γωνία Κοζάνη.Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν προς την οδό Φιλίππου Β΄, Κων/νου Καραμανλή, Γκέρτσου, 3ης Σεπτεμβρίου, Α. Παπανδρέου, επαρχιακή οδό Κοζάνης Σιάτιστας, απλή διέλευση από την κεντρική οδό της Σιάτιστας προς Εράτυρα.

11:30: Άφιξη στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας. Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μονή. Αναχώρηση για την Κεντρική πλατεία Εράτυρας.

12:30: Άφιξη στην κεντρική πλατεία Εράτυρας, ομιλία ιστορική αναφορά από γνωστό καθηγητή της Κωμόπολης με θέμα την ιστορία και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

13:00: Χορός από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», με παραδοσιακές φορεσιές και ζωντανή μουσική χάλκινων πνευστών.

14:00: Απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών.

14:30: Λήξη αποχώρηση των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων στις έδρες τους.

Όλα τα οχήματα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρούν αυστηρά τον Κ.Ο.Κ., θα είναι ασφαλισμένα και θα φέρουν υποχρεωτικά τρίγωνο ασφαλείας, φαρμακείο και πυροσβεστήρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα με πινακίδες Ε.Ο ΦΙΛΠΑ , Ιστορικού Οχήματος (ΕΛΠΑ) , Ε.Ο.Ο.Ε (με την προϋπόθεση ότι τα συγκεκριμένα οχήματα φέρουν κάρτα FIVA) και με κρατικές πινακίδες του Υπουργείου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέσα για την αποφυγή ατυχημάτων.

Η ευθύνη για την λήψη και εποπτεία των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας βαρύνουν αποκλειστικά τους ΦΙ.Κ.Α.ΔΥ.Μ.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε.
6978553679 Βασίλης Δουγαλής

6947045473 Βασίλης Χριστοδούλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team