Αρχική > Slider > ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Στα 2 ο συνδυασμός Κυριακίδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Στα 2 ο συνδυασμός Κυριακίδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Άρχισαν οι ζυμώσεις εν όψει των εκλογών του Δεκεμβρίου για την επόμενη διοίκηση του Εμποροβιοτεχνικου Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ο συνδυασμός της Διοίκησης Κυριακίδη που υποστηρίχτηκε φανερά από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές φαίνεται διχασμένος, αφού δύο στενοί συνεργάτες του Κώστα Κυριακίδη θα είναι υποψήφιοι για την Προεδρία.

Πρόκειται για τους Νίκο Σαρρή (νυν οικονομικό επόπτη) και Γιάννη Μητλιάγκα (νυν Γραμματέα), οι οποίοι είχαν παραγωγική συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «δαχτυλίδι» του πλειοψηφούντα συνδυασμού έχει πάρει σιωπηρά ο Γιάννης Μητλιαγκας, και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που ο Νίκος Σαρρής έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, αφού δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάποια άλλη ουσιαστική διαφωνία  (πολιτική η διαχειριστική) ανάμεσα στους τρεις ανδρες.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα λένε πως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει επιλέξει ακόμα αν θα στηρίξει κάποιον εκ των δύο υποψηφιοτήτων ή αν θα στηρίξει κάποια τρίτη υποψηφιότητα. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να μην στηρίξει επίσημα κάποιον υποψήφιο.

Τέλος ερωτηματικό αποτελεί τι θα κάνει η νυν μειοψηφουσα παράταξη του Γιώργου Βαβλιάρα που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ. Αν και υπάρχουν ήδη πολλές προχωρήσεις μελών της παράταξης στο ψηφοδέλτιο Μητλιάγκα, η μεγάλη μάζα προς το παρόν περιμένει να δει ποια θα είναι η τελικη επιλογή προσώπου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team