Αρχική > Slider > Εργασίες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Δήμο Εορδαίας

Εργασίες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Δήμο Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε εργασίες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας (ΔΕΥΑΕ) από κοινού με το Δήμο Εορδαίας, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 40.000 ευρώ.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας η πίστωση του ανωτέρω ποσού (40.000€). Το Δ.Σ. ενέκρινε επίσης τη σύναψη  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΥΑΕ, για το συγκεκριμένο έργο, ενώ ορίστηκε και  κοινή επιτροπή παρακολούθησης της εν λόγω σύμβασης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «e-ptolemeos.gr» ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ και δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης, η προγραμματική αυτή σύμβαση περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν στα κάτωθι:  Προμήθεια αγωγών ύδρευσης και παρελκόμενων, αντικατάσταση αντλιών γεωτρήσεων,  επανακαλλιέργεια πηγών λόγω προσχώσεων από παγετό, εργασίες αποκατάστασης δικτύου ύδρευσης από βλάβες λόγω παγετού.

Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση θα γίνει με έκτακτη οικονομική ενίσχυση του δήμου λόγω της κήρυξης του Δήμου Εορδαίας σε κατάσταση ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στις 11-01-2017.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη