Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επιστολή του X. Κωνσταντινίδη για τη μεταφορά του παλαιού γηπέδου

Επιστολή του X. Κωνσταντινίδη για τη μεταφορά του παλαιού γηπέδου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

κ. Διευθυντά, παραθέτω μερικές σκέψεις μου σχετικά με την ανοιχτή επιστολή του κ. Ζεϊμπέκη προς τον κ. Δήμαρχο στο φύλλο σας της 14ης Ιουνίου με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ».

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η δημιουργία ενός χώρου στάθμευσης για 600 οχήματα που θα μπαινοβγαίνουν όλη μέρα, θα σταθμεύουν και θα αποχωρούν, στο κέντρο του οποίου οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν την όαση πρασίνου, τις αθλοπαιδιές και τα καυσαέρια!

Το ενδιαφέρον φαντάζομαι θα είναι αφ’ ενός ιατρικό: πόσο καυσαέριο αντέχει ο Πτολεμαιδιώτης? Και αφ’ ετέρου οικονομικό, για όσους θα πουλάνε αντιασφυξιογόνες μάσκες και καθαρό αέρα κοπανιστό στους αθλούμενους και τους τουρίστες που θα σπεύσουν. Διότι ως αξιοθέατο θα κάνει πάταγο, δεν το συζητώ.

Δεν είναι να απορείς γιατί, αφού ο δήμος έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα, δεν υλοποιεί τόσα χρόνια ένα τέτοιο έργο – κόσμημα? Απαραίτητο συμπλήρωμα του σωτήριου κυκλοφοριακού που έδιωξε από τους δρόμους τα οχήματα για να βάλει στην θέση τους τραπεζοκαθίσματα, καλώδια, παλούκια και μαζί τους έδιωξε και τους πελάτες από τα καταστήματα του κέντρου και τους έστειλε στα μεγάλα σουπερμάρκετ στις άκρες της πόλης?

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team