Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επίσημη αλλαγή σκυτάλης σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ μάρκετ

Επίσημη αλλαγή σκυτάλης σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ μάρκετ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

– Έφυγε ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ .… Ήρθε ο ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ

 

Εγκαινιάσθηκε προχθές Τετάρτη 3-5-2017 στην Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ της αλυσίδας «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» (πρώην Μαρινόπουλος).

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, που ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου.

Με άριστη ποιότητα, τεράστια γκάμα προϊόντων και προσιτές τιμές ο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι σχεδιασμός της εταιρείας είναι η σταδιακή μετατροπή των καταστημάτων, ανά την χώρα, ενώ για το συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ, που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Όλγας (Φάληρο) οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού του καταστήματος, υπό την επίβλεψη του Διευθυντού.

Με ζωγραφισμένη την ικανοποίηση στο πρόσωπό τους και με χαμόγελο οι εκπρόσωποι της εταιρείας , ο Περιφερειακός Διευθυντής, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι του καταστήματος, υποδέχθηκαν τους εκατοντάδες καταναλωτές που έσπευσαν να ευχηθούν «καλές δουλειές» και να «γνωρίσουν» τα νέα προϊόντα με την υπογραφή «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου