Αρχική > Slider > Εορταστική ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Εορταστική ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

    Την Τσικνοπέμπτη επέλεξε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας προκειμένου να πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα των γραφείων του.

Ευλογώντας την πίτα ο Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πατρός Νικηφόρου Μανάδη, για υγεία και δύναμη στα μέλη του Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Γεώργιος Αράπης ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους, ενώ στον σύντομο απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε τόνισε τις δράσεις της Διοίκησης και τις προσπάθειες για την προώθηση και επίλυση πολλών προβλημάτων του Συλλόγου, καταθέτοντας και τους νέους στόχους για το τρέχον έτος.

Στη συνέχεια προσκεκλημένοι και μέλη του Συλλόγου απόλαυσαν τα νόστιμα ψητά του Χρήστου Πολιτίδη, αλλά και τη θερμή φιλοξενία του Προέδρου και των μελών του Συλλόγου.

Διαθέτοντας τη δική του ταυτότητα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών της Εορδαίας απέδειξε την μεγάλη αξία της λειτουργίας του στην περιοχή, όλα αυτά τα χρόνια.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου