Αρχική > Παραπολιτικά > Εκδήλωση προσφοράς του συλλόγου Πολυτέκνων – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 14/06/2017

Εκδήλωση προσφοράς του συλλόγου Πολυτέκνων – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 14/06/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία αναλαμβάνει  ο δραστήριος σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας, ο οποίος δεν περιορίζεται μόνον στα του ‘’οίκου’’ του, όπου ομολογουμένως τα πηγαίνει πολύ καλά.

Διοργανώνει μία κορυφαία εκδήλωση – συναυλία, που αφορά όλους μας, με στόχο την ενίσχυση της παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Η συναυλία θα γίνει το απόγευμα της Κυριακή 2 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας και έχουν κληθεί οι κορυφαίοι καλλιτέχνες Αδελφοί Τσαχουρίδη.

Τα έσοδα, που θα προκύψουν θα προσφερθούν για τις ανάγκες της παθολογικής κλινικής και η πράξη αυτή, αποτελεί εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης από τον σύλλογο Πολυτέκνων.

Δυστυχώς τις περιόδους κρίσης, που διανύουμε, είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε όλοι ώστε να καλύπτουμε κενά του κράτους, που έχουν μάλιστα σχέση με την υγεία του πληθυσμού.

Παρόμοια βήματα στήριξης του Νοσοκομείου, μας είχαν γίνει το παρελθόν από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, ενώ πρόσφατα ο εκπαιδευτικός κόσμος ενίσχυσε την παιδιατρική κλινική.

Καλούμαστε όλοι λοιπόν, να στηρίξουμε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του συλλόγου πολυτέκνων και να γεμίσουμε το γήπεδο, συγκεντρώνοντας χρήματα για έναν καλό σκοπό, ενώ είναι βέβαιο, ότι με τους αδελφούς Τσαχουρίδη, θα περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team