Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού στο ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού στο ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας  «Φυσική Ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης-διατροφής» που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί Βλαχάβα Παρασκευή, Μπακρατσά Δέσποινα και Γκέκα Βάια,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου  2017 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού.  Η διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Ειρήνη Ιωαννίδου μίλησε στους μαθητές για τη σημασία του υγιεινού πρωινού και της άσκησης και παρουσίασε οπτικο-ακουστικό υλικό.

Στη συνέχεια οι μαθητές απόλαυσαν πλούσιο υγιεινό πρωινό που ετοίμασαν οι ίδιοι με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους. Γάλα, φυσικοί χυμοί, κέικ, τσουρέκι, βρώμη, κουλούρια, μέλι, διάφορες μαρμελάδες, γιαούρτι, ταχίνι, φρυγανιές, φρούτα, ξηροί καρποί, ελιές, ρυζόγαλο, γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά και άλλα πολλά αποτέλεσαν το πρωινό στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη διοργάνωση και την προετοιμασία καθώς και για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν στο τέλος της εκδήλωσης καθαρίζοντας  άψογα όλο το χώρο μετά την παρασκευή του πρωινού. Επίσης ευχαριστούν την κ. Ιωαννίδου για την παρουσίασή της.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team