Αρχική > Slider > Εγκρίθηκαν προσλήψεις για το “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας”

Εγκρίθηκαν προσλήψεις για το “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας”

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), συνολικά τεσσάρων ατόμων, για τη στελέχωση του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Εορδαίας», ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στη συνεδρίασή του στις 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας Απόστολου Καΐδη, πρόκειται για τέσσερις (4) θέσεις με τις παρακάτω ειδικότητες:

– Πτυχιούχος Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕ/ΤΕ) Κοινωνικής Εργασίας, με άδεια άσκησης επαγγέλματος: δύο (2) άτομα.

– Πτυχιούχος Ψυχολόγος (πτυχιούχος ΑΕΙ με άδεια άσκησης επαγγέλματος ): ένα (1) άτομο.

– Πτυχιούχος ειδικευόμενος στη διαπολιτισμική εκπαίδευση (ΠΕ/ΤΕ) ένα (1) άτομο.

Όπως ανέφερε ωστόσο ο δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοτικών συμβούλων οι οποίοι χαρακτήρισαν γενικόλογο το γνωστικό αντικείμενο της τρίτης ειδικότητας, που αναφέρεται σε ειδίκευση στη «διαπολιτισμική εκπαίδευση», η ειδικότητα αυτή θα πρέπει να εξειδικευτεί πλήρως πριν προκηρυχθούν οι συγκεκριμένες θέσεις.

Σημειωτέον ότι η διάρκεια πρόσληψης του παραπάνω προσωπικού για το “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας” θα είναι για ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσής τους, μέχρι τη λήξη του εν λόγω ευρωπαϊκού προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Εορδαίας υλοποιείται στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» και χρηματοδοτείται από του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας “Δυτική Μακεδονία 2014-2020”.

Τα Κέντρα Κοινότητας είναι μια νέα δομή – εργαλείο για την κοινωνική ένταξη, δομές συμπληρωματικές και επικουρικές των κοινωνικών υπηρεσιών των οργανισμών Α΄ βαθμού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη