Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Με δυο πετυχημένες εκδηλώσεις ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και τη γιορτή της μητέρας

Με δυο πετυχημένες εκδηλώσεις ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και τη γιορτή της μητέρας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Άκρως πετυχημένες ήταν οι δύο εκδηλώσεις με τις οποίες ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας και τη Γιορτή της Μητέρας.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13-5-2017 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας και ήταν μία φανταστική γιορτή για τα παιδιά και περιελάμβανε παιχνίδι, χορό, διασκέδαση και πλούσια κεράσματα που απόλαυσαν οι μικροί μπόμπιρες  της πόλης.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιορδάνης Καλαΐτζοπουλος, έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας για την αυθεντικότητα της ελληνικής οικογένειας, τονίζοντας όμως και το πρόβλημα της υπογονιμότητας, ενώ στην προσπάθεια συνδυασμού της οικογένειας με τον αθλητισμό, η Διοίκηση του Συλλόγου κάλεσε τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Βετεράνων του ΠΑΟΚ κ. Νίκο Καραγεωργίου και Μιχάλη Ιορδανίδη να παραστούν στην γιορτή των πολυτέκνων.

Η δράση του Συλλόγου συνεχίστηκε την Κυριακή 14-5-2017 με την διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης στο καφέ «Splendor”, στα πλαίσια της οποίας εκλεκτοί εισηγητές παρουσίασαν θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Η Μέντορας Γονικής Μέριμνας Μαρία Αντωνάτου και οι Αντιγόνη Βρέλλη και Αγγελική Δρακοπούλου Ψυχολόγοι – Ψυχοπαιδαγωγοί αναφέρθηκαν στα αρνητικά συναισθήματα των παιδιών και στο πώς να τα ακούμε, στο πώς να αφουγκραζόμαστε τις συμπεριφορές των παιδιών και τι προσπαθούν να μας ‘’πουν’’, ενώ  τόνισαν τα ‘’εμπόδια’’ που μπαίνουν στην επικοινωνία γονέων – παιδιών και πως αυτά μπορούν να απαληφθούν.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τις εισηγήτριες στην άριστη σχέση των μελών της οικογένειας και στο πως μπορεί να επιτευχθεί.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου