Αρχική > Slider > Δήμος Εορδαίας: Κατασκευάζει ποτίστρες στην Ερμακιά

Δήμος Εορδαίας: Κατασκευάζει ποτίστρες στην Ερμακιά

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δόθηκε το πράσινο φως για την κατασκευή ενός έργου στην Τοπική Κοινότητα Ερμακιάς του δήμου Εορδαίας, το οποίο αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, σε μια από τις κατ’ εξοχήν κτηνοτροφικές κοινότητες του δήμου που βρίσκεται χτισμένη στις πλαγιές του όρους Βερμίου.

Συγκεκριμένα, με βάση απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβουλίο Εορδαίας, η  οικονομική επιτροπή του δήμου ενέκρινε ομόφωνα την εκτέλεση του έργου µε τίτλο: «Κατασκευή ποτιστρών στην Τ.Κ. Ερµακιας», προϋπολογισμού μελέτης ύψους  10.800,00, ενώ το Δ.Σ. είχε ψηφίσει νωρίτερα την αντίστοιχη πίστωση για την αντιμετώπιση των δαπανών του έργου από τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2015.

Η οικονομική επιτροπή ενέκρινε ειδικότερα την τεχνική περιγραφή, τα τεύχη δημοπράτησης και  την κατάρτιση των όρων διακήρυξης της συνοπτικής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης, για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του εν λόγω έργου, µε κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µε βάση την τιμή.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη