Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017: Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι πρώιμες εγγραφές

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017: Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι πρώιμες εγγραφές

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Το 17ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής (ΔΣΜΚ), στο πλαίσιο των 35ων Λασσανείων πραγματοποιείται στην Κοζάνη από τις 21 έως τις 31 Αυγούστου 2017, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Μαλλούχου.

Το ΔΣΜΚ είναι ένας ιστορικός θεσμός της πόλης, διεθνούς χαρακτήρα, που έχει διαμορφώσει τη σύγχρονη καλλιτεχνική ιστορία της. Συνδυάζει τον διδακτικό-εκπαιδευτικό σκοπό των πρωινών μαθημάτων με την καλλιτεχνική εμπειρία των βραδινών συναυλιών, οι οποίες φέτος θα φιλοξενηθούν σε διάφορους χώρους της πόλης.

Έλληνες και ξένοι μαθητές, ακροατές και καθηγητές θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό τοπίο για τον Αύγουστο, με μουσικές που εκτείνονται από την παλαιά έως τη σύγχρονη εργογραφία. Το ΔΣΜΚ μετράει πλέον πάνω χίλιους αποφοίτους, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν να επιδείξουν μια λαμπρή σταδιοδρομία στη μουσική, αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Οι μαθητές και οι ακροατές θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής (https://kozanimusic.com/registration/), ενώ περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του θεσμού, το πρόγραμμα και την οργάνωση των μαθημάτων, των διαγωνισμών και των συναυλιών θα βρείτε στον ιστοχώρο του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com/ ).


Λήξη πρώιμων εγγραφών (με έκπτωση στα δίδακτρα): 21 Ιουλίου

Λήξη γενικών εγγραφών: 6 Αυγούστου

https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/

Για πληροφορίες τηλέφωνο 2461024062

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team