Αρχική > Slider > Δέκα 8μηνες προσλήψεις ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας

Δέκα 8μηνες προσλήψεις ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη συγκατάθεσή του για τον προγραμματισμό πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για το έτος 2017, δέκα ατόμων, με 8μηνες συμβάσεις εργασίας, έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Εισηγούμενος το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ο δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης, ανέφερε ότι κάθε χρόνο ο δήμος προτείνει στο Υπουργείο Εσωτερικών τον προγραμματισμό προσλήψεων με σύμβαση ορισμένου χρόνου, 8 μηνών, για να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες σε υπηρεσίες του δήμου. Φέτος, είπε, προτείνεται ο προγραμματισμός κάλυψης 10 θέσεων με 8μηνη σύμβαση, και ότι το αίτημα για τις προσλήψεις αυτές θα υποβληθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών για έγκριση.

Με βάση τις ανάγκες του δήμου Εορδαίας, ο κ. Ζαμανίδης πρότεινε τον προγραμματισμό κάλυψης δέκα θέσεων, με τις κάτωθι ειδικότητες:

Βοηθός Υδραυλικού, Χειριστής διαμορφωτής Γαιών, βοηθός Ηλεκτρολόγου, Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων, Κτηνίατρος, Παιδοψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός,  και τρεις θέσεις Εργατών γενικών καθηκόντων.

Ο δήμαρχος σημείωσε επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί στην πορεία να εξειδικεύσει περαιτέρω τις θέσεις που θα εγκριθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών για να προχωρήσει η προκήρυξή τους.

Ο προγραμματισμός προσλήψεων για τις δέκα παραπάνω θέσεις εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ την ανάγκη να γίνουν μόνιμες προσλήψεις για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του δήμου τόνισε η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Αντωνία Χόλμπα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη