Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην «Αίθουσα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην «Αίθουσα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Για μία και μοναδική βραδιά, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα δημιουργήσουν ένα τραγουδοποιητικό και μουσικό σκηνικό την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 9:00μ.μ., στο πλαίσιο του προγράμματος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης«Μουσική στην Αίθουσα».

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του θα τραγουδήσουν για τον έρωτα, τη μοναξιά, την ομορφιά, τις φευγαλέες εικόνες και τη μαγεία της νύχτας.  Το πρόγραμμά τους θα διαμορφωθεί όπως σε όλες τους τις συναυλίες από τη διάθεση του κοινού, σε μια βραδιά όπου μουσικοί και θεατές θα γίνουν απρόσκοπτα φίλοι.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Ξεκίνησαν, το 1979 και κατά καιρούς δέχονται στις τάξεις τους διάφορους συνεργάτες σε μόνιμη ή περιστασιακή βάση. Καθένα από τα μέλη ακολουθεί μια προσωπική διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή, με ξεχωριστή δισκογραφική παρουσία. Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, δημιουργούν μια ευδιάθετη, ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα που μένει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Την Τετάρτη24 Μαΐου, η παρέα θα είναι μικρή, για αυτό η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Ζαχαράκης, Νίκος Βαλταδώρος, Θέμης Λιάκος

Τετάρτη24 Μαΐου • Χειμερινοί Κολυμβητές

Αργύρης Μπακιρτζής φωνή

Χάρης Παπαδόπουλος μπουζούκι

Κώστας Βόμβολοςακορντεόν

Μιχάλης Σιγανίδηςκοντραμπάσο

 

Ώρα έναρξης: 21:00 Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

Εισιτήρια: 7€ / 5€ μειωμένο (φοιτητικό – μαθητικό) / ισχύει το εισιτήριο διαρκείας

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team