Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 4)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ροξάκια

  Τα ροξάκια, ανήκουν στα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά και πολλοί τα συνδέουμε με τις ημέρες των Χριστουγέννων!! Ωραιότατο και νοστιμότατο γλυκό που φτιάχναμε και θα συνεχίζουμε να φτιάχνουμε στο σπίτι μας. Γίνεται ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σουτζουκάκια από ρεβίθια με σάλτσα

  Σουτζουκάκια νηστίσιμα σκεφτήκατε πώς μπορείτε να φτιάξετε; Μια νόστιμη και νηστίσιμη παραλλαγή τους είναι με ρεβίθια. Για να δούμε όμως πώς φτιάχνονται!Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Υλικά: ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιρίκι γλυκό του κουταλιού

  Το φιρίκι είναι μικρότερο, λιγότερο εντυπωσιακό στην όψη από τις γνωστές ποικιλίες μήλου, όμως είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα αρωματικό.Γίνεται εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού, με πλούσιο άρωμα και γεύση, από τα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο σαργού με πατάτες και ελιές στο φούρνο

  Σε περίοδο νηστείας οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε φαγητά χωρίς γεύση! Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ελιές, σκόρδο και μπόλικη ντοματούλα. Ένα νόστιμο, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκύθι γλυκό κουταλιού

  Η κολοκύθα τρώγεται αλμυρή, γλυκιά, σε πουρέ, σε πίτα, σε σούπα, ψητή, ακόμα και σε βραστό.    Από τις πιο γλυκές ιδέες είναι να την κάνουμε γλυκό του κουταλιού, ένα πεντανόστιμο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινή τηγανιά αλα κρεμ

    Εξαιρετικά γρήγορη, νόστιμη…. η τηγανιά αυτή θα σε ανταμείψει με την πλούσια σάλτσα της!   Για τους λάτρεις της τηγανιάς, λαχταριστές και απολαυστικές χοιρινές μπουκίτσες με σάλτσα μανιταριών, μουστάρδας και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πεντανόστιμα “τριαντάφυλλα” μήλου, μία εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή ιδανική για μπουφέ!!

  Υλικά: (για 12 τριαντάφυλλα) 1 φύλλο σφολιάτας 3 μεγάλα κόκκινα μήλα λίγη ζάχαρη κανέλα τριμμένη χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι λίγο τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια) λίγο τριμμένο καρύδι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Πλένουμε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αρετή Παπαδοπούλου από την Πτολεμαΐδα μας συστήνεται και μας μιλά για τη νέα της στήλη στο e-ptolemeos.gr

  Το ταλέντο της συντοπίτισσας μας Αρετής Παπαδοπούλου στην μαγειρική το ανακαλύψαμε από το περιοδικό «ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ», το οποίο ετοίμασε  ένα όμορφο αφιέρωμα για το τεύχος του Αυγούστου που μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »
Open

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

Close