Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 3)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κιμαδόπιτα με πράσο και χωριάτικο φύλλο

Αξεπέραστη παραδοσιακή γεύση, πεντανόστιμη πίτα με κιμά και πράσο, με ιδιαίτερο χωριάτικο φύλλο! Χορταστική και λαχταριστή πίτα που μπορείτε να την απολαύσετεκαι σαν κυρίως πιάτο, συνοδευόμενη από μία σαλάτα. Επίσης, μπορείτε να ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός

  Ένα πεντανόστιμο γλυκό ιδιαίτερο σε γεύση και υφή, γίνεται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, κόβεται τρίγωνα, τετράγωνα, μπορούμε να το φτιάξουμε μόνο με καρύδι, ή και με αμύγδαλο ή μόνο με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας

  Αυτή είναι η τελευταία συνταγή που θα ανεβάσουμε για το 2016 και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Βασιλόπιτα! Γευστικότατη  βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας. Μία ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Kορμός με καραμελωμένα φουντούκια

  Κάποιοι το λένε κορμό σοκολάτας, κάποιοι σαλάμι σοκολάτας, κάποιοι μωσαϊκό σοκολάτας , κάποιοι άλλοι δούκισσα (στην Κύπρο) όπως και να το πείτε ξέρετε ακριβώς τι λέω,το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »