Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 3)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά με κιμά

Παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας! Η παρακάτω συνταγή είναι μια από τις παραλλαγές αυτού του υπέροχου φαγητού και μας την έστειλε η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο

Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο! Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την πλούσια γεύση του συγκεκριμένου γλυκού, είναι μία γλυκιά έμπνευση με θεϊκή υφή και γεύση! Μοναδική γλυκιά πανδαισία γεύσεων! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ με σπανάκι και τυριά

Τα αλμυρά κέικ είναι από τα πιο νόστιμα σνακ που τα απολαμβάνουμε κάθε ώρα! Ένα πρωτότυπο κέικ με ελάχιστο κόπο που μας αφήνει την γεύση της σπανακοτυρόπιτας. Ιδανικό για το κολατσιό των ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πορτοκαλόπιτα η ζουμερή

Την πρώτη φορά που δοκίμασα αυτή την πορτοκαλόπιτα, μου φάνηκε σαν γαλακτομπούρεκο αλλά με πορτοκάλια. Σιροπιασμένη πορτοκαλόπιτα µε αφράτη υφή και πλούσια γεύση. Μπορείτε να την σερβίρετε µε µία µπάλα παγωτό σαν ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιουβέτσι με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο

Το γιουβετσάκι είναι ένα από τα ωραία φαγάκια, αυτά που λέμε Κυριακάτικα. Το έφτιαξα με πικάντικο λουκάνικο Πηλίου και αν και χωριάτικο δεν ήταν καθόλου βαρύ, γευστικότατο, η νοστιμιά του με ενθουσίασε! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κιμαδόπιτα με πράσο και χωριάτικο φύλλο

Αξεπέραστη παραδοσιακή γεύση, πεντανόστιμη πίτα με κιμά και πράσο, με ιδιαίτερο χωριάτικο φύλλο! Χορταστική και λαχταριστή πίτα που μπορείτε να την απολαύσετεκαι σαν κυρίως πιάτο, συνοδευόμενη από μία σαλάτα. Επίσης, μπορείτε να ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός

  Ένα πεντανόστιμο γλυκό ιδιαίτερο σε γεύση και υφή, γίνεται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, κόβεται τρίγωνα, τετράγωνα, μπορούμε να το φτιάξουμε μόνο με καρύδι, ή και με αμύγδαλο ή μόνο με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας

  Αυτή είναι η τελευταία συνταγή που θα ανεβάσουμε για το 2016 και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Βασιλόπιτα! Γευστικότατη  βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας. Μία ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Kορμός με καραμελωμένα φουντούκια

  Κάποιοι το λένε κορμό σοκολάτας, κάποιοι σαλάμι σοκολάτας, κάποιοι μωσαϊκό σοκολάτας , κάποιοι άλλοι δούκισσα (στην Κύπρο) όπως και να το πείτε ξέρετε ακριβώς τι λέω,το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »
Open

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

Close