Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 2)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά με κιμά

Παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας! Η παρακάτω συνταγή είναι μια από τις παραλλαγές αυτού του υπέροχου φαγητού και μας την έστειλε η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο

Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο! Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την πλούσια γεύση του συγκεκριμένου γλυκού, είναι μία γλυκιά έμπνευση με θεϊκή υφή και γεύση! Μοναδική γλυκιά πανδαισία γεύσεων! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ με σπανάκι και τυριά

Τα αλμυρά κέικ είναι από τα πιο νόστιμα σνακ που τα απολαμβάνουμε κάθε ώρα! Ένα πρωτότυπο κέικ με ελάχιστο κόπο που μας αφήνει την γεύση της σπανακοτυρόπιτας. Ιδανικό για το κολατσιό των ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πορτοκαλόπιτα η ζουμερή

Την πρώτη φορά που δοκίμασα αυτή την πορτοκαλόπιτα, μου φάνηκε σαν γαλακτομπούρεκο αλλά με πορτοκάλια. Σιροπιασμένη πορτοκαλόπιτα µε αφράτη υφή και πλούσια γεύση. Μπορείτε να την σερβίρετε µε µία µπάλα παγωτό σαν ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιουβέτσι με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο

Το γιουβετσάκι είναι ένα από τα ωραία φαγάκια, αυτά που λέμε Κυριακάτικα. Το έφτιαξα με πικάντικο λουκάνικο Πηλίου και αν και χωριάτικο δεν ήταν καθόλου βαρύ, γευστικότατο, η νοστιμιά του με ενθουσίασε! ...

Διαβάστε Περισσότερα »