Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 2)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πασχαλινά κουλουράκια

Ο φούρνος θα τα ψήσει, το σπίτι Πάσχα θα μυρίσει… και αφού Πάσχα χωρίς κουλουράκια δεν γίνεται, πάμε να δούμε μία συνταγή για κουλουράκια τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Mαγειρίτσα με κοτόπουλο

Η μαγειρίτσα είναι παράδοση για το τραπέζι μετά την Ανάσταση. Αν και λάτρης της κλασσικής μαγειρίτσας, σας ετοίμασα μία παραλλαγή με κοτόπουλο, μία σούπα νόστιμη, πολύ πιο εύκολη από την κλασσική μαγειρίτσα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαλακτομπούρεκο σε ρολάκια

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο! Ένα σιροπιαστό γλυκό με πολλούς οπαδούς, φτιαγμένο με πολύ εύκολο τρόπο καθώς δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας και μπορεί να το φτιάξει και μια αρχάρια νοικοκυρά. Καλύτερο γαλακτομπούρεκο δεν ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κουρκουμπίνια

Σιροπιαστά κουρκουμπίνια! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά χάρις στο τραγανό αλλά ζουμερό τους φύλλο. Ένα γλυκό πολύ οικονομικό, το οποίο το ετοιμάζετε αμέσως μόλις τελειώσετε την ανάγνωση της συνταγής γιατί έχει ελάχιστα υλικά που ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Παράδοση στο ελληνικό τραπέζι της 25ης Μαρτίου ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Πρόκειται για ένα πιάτο που η έντονη γεύση της σκορδαλιάς συμπληρώνει τόσο ταιριαστά τον τηγανιτό μπακαλιάρο. Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμη μανιταρόπιτα με ντομάτα και πιπεριές

Απλή, νηστίσιμη και πεντανόστιμη μανιταρόπιτα. Μια πολύ γρήγορη και εύκολη πίτα, για μικρούς και μεγάλους, που ενώ μένει στο κλίμα των ημερών, δεν στερείται νοστιμιάς και απόλαυσης.   Υλικά : 2 φύλλα σφολιάτας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας με γλάσο

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο νηστίσιμο κέικ σοκολάτας. Είναι ελαφρύ, αφράτο, γευστικότατο με ελαφρώς υγρό το εσωτερικό του και πανεύκολο στην ετοιμασία του με υλικά που έχουμε όλοι στην ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαγάνα

Η λαγάνα είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι την Καθαρά Δευτέρα, μετά ακολουθούν όλα τα υπέροχα φαγητά και η λίστα είναι μεγάλη! Δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη δική σας λαγάνα στο σπίτι, η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά με κιμά

Παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας! Η παρακάτω συνταγή είναι μια από τις παραλλαγές αυτού του υπέροχου φαγητού και μας την έστειλε η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο

Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο! Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την πλούσια γεύση του συγκεκριμένου γλυκού, είναι μία γλυκιά έμπνευση με θεϊκή υφή και γεύση! Μοναδική γλυκιά πανδαισία γεύσεων! ...

Διαβάστε Περισσότερα »
Open

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

Close