Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κουρκουμπίνια

Σιροπιαστά κουρκουμπίνια! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά χάρις στο τραγανό αλλά ζουμερό τους φύλλο. Ένα γλυκό πολύ οικονομικό, το οποίο το ετοιμάζετε αμέσως μόλις τελειώσετε την ανάγνωση της συνταγής γιατί έχει ελάχιστα υλικά που ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Παράδοση στο ελληνικό τραπέζι της 25ης Μαρτίου ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Πρόκειται για ένα πιάτο που η έντονη γεύση της σκορδαλιάς συμπληρώνει τόσο ταιριαστά τον τηγανιτό μπακαλιάρο. Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμη μανιταρόπιτα με ντομάτα και πιπεριές

Απλή, νηστίσιμη και πεντανόστιμη μανιταρόπιτα. Μια πολύ γρήγορη και εύκολη πίτα, για μικρούς και μεγάλους, που ενώ μένει στο κλίμα των ημερών, δεν στερείται νοστιμιάς και απόλαυσης.   Υλικά : 2 φύλλα σφολιάτας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας με γλάσο

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο νηστίσιμο κέικ σοκολάτας. Είναι ελαφρύ, αφράτο, γευστικότατο με ελαφρώς υγρό το εσωτερικό του και πανεύκολο στην ετοιμασία του με υλικά που έχουμε όλοι στην ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαγάνα

Η λαγάνα είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι την Καθαρά Δευτέρα, μετά ακολουθούν όλα τα υπέροχα φαγητά και η λίστα είναι μεγάλη! Δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη δική σας λαγάνα στο σπίτι, η ...

Διαβάστε Περισσότερα »