Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιουβέτσι με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο

Το γιουβετσάκι είναι ένα από τα ωραία φαγάκια, αυτά που λέμε Κυριακάτικα. Το έφτιαξα με πικάντικο λουκάνικο Πηλίου και αν και χωριάτικο δεν ήταν καθόλου βαρύ, γευστικότατο, η νοστιμιά του με ενθουσίασε! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κιμαδόπιτα με πράσο και χωριάτικο φύλλο

Αξεπέραστη παραδοσιακή γεύση, πεντανόστιμη πίτα με κιμά και πράσο, με ιδιαίτερο χωριάτικο φύλλο! Χορταστική και λαχταριστή πίτα που μπορείτε να την απολαύσετεκαι σαν κυρίως πιάτο, συνοδευόμενη από μία σαλάτα. Επίσης, μπορείτε να ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός

  Ένα πεντανόστιμο γλυκό ιδιαίτερο σε γεύση και υφή, γίνεται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, κόβεται τρίγωνα, τετράγωνα, μπορούμε να το φτιάξουμε μόνο με καρύδι, ή και με αμύγδαλο ή μόνο με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας

  Αυτή είναι η τελευταία συνταγή που θα ανεβάσουμε για το 2016 και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Βασιλόπιτα! Γευστικότατη  βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας. Μία ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε ...

Διαβάστε Περισσότερα »