Αρχική > Slider > Αποκλειστική δήλωση Β.Κικίλια από την Κοζάνη στο “e-ptolemeos”: Σκύβουμε στα προβλήματα της Περιφέρειας

Αποκλειστική δήλωση Β.Κικίλια από την Κοζάνη στο “e-ptolemeos”: Σκύβουμε στα προβλήματα της Περιφέρειας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Η Νέα Δημοκρατία έχει στραμμένη την προσοχή της στα προβλήματα της Περιφέρειας, υπογράμμισε με αποκλειστική δήλωσή του στο «e-ptolemeos.gr, ο Βασίλης Κικίλιας από την Κοζάνη, προσθέτοντας ότι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είναι η Αθήνα το μόνο κέντρο αποφάσεων.

Η περιοδεία στην Κοζάνη του πρώην υπουργού, βουλευτή Α΄ Αθηνών και Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, βρίσκεται σε εξέλιξη. Πριν από λίγο ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Υγείας του κόμματος, Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην υπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο, πολιτευτές και στελέχη της παράταξης. Αφού ενημερώθηκε από την διοίκηση και τους γιατρούς του νοσοκομείου για τα προβλήματα, ο Β. Κικίλιας με αποκλειστική δήλωση στο «e-ptolemeos.gr», υπογράμμισε:

«Η Δυτική Μακεδονία έχει θέματα σημαντικά. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύουμε ότι το κέντρο των αποφάσεων είναι μόνο στην Αθήνα κι εδώ είναι κάτι απομακρυσμένο που βλέπει κανείς σε δεύτερο και τρίτο χρόνο. Σκύβουμε πάνω από τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν.

Προηγουμένως επισκεφτήκαμε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ήρθαμε μετά εδώ στο νοσοκομείο Κοζάνης να ενημερωθούμε από την διοίκηση μαζί με τους συναδέλφους από τον Τομέα Υγείας, θα δούμε νέους επιχειρηματίες της περιοχής, θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου και μία ομιλία το βράδυ κι έτσι θα έχουμε μία σφαιρική εικόνα για το τι γίνεται στο νομό.

Το νοσοκομείο Κοζάνης απ’ ότι κατάλαβα από την ενημέρωση που είχα από την  διοίκηση και τους γιατρούς, έχει κτιριακά θέματα και θέματα στελέχωσης σε νοσηλευτικό και σε ιατρικό προσωπικό. Τηρουμένων των αναλογιών και των  δυσκολιών της εποχής αυτά πρέπει να καλυφτούν και ο δικός μας θεσμικός ρόλος είναι να ελέγχουμε και να προτείνουμε, ως αντιπολίτευση και αυτό θα κάνουμε.

Η Αστυνομία έχει άλλου είδους και υφής θέματα, τα οποία λόγω ιδιότητας τα γνωρίζω καλύτερα».

Αυτή τη στιγμή ο Β. Κικίλιας επισκέπτεται την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, μετά συναντάται με νέους επιχειρηματίες, στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και η περιοδεία ολοκληρώνεται με πολιτική ομιλία στις 7 μ.μ. στο Κοβεντάρειο.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας