Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από το τελετουργικό της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγία Τριάδος, Πτολεμαϊδος την 30η Απριλίου 2005 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 19/04/2017

Από το τελετουργικό της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγία Τριάδος, Πτολεμαϊδος την 30η Απριλίου 2005 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 19/04/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η μεγάλη κοσμοσυρροή του λαού της ενορίας Αγίας Τριάδος, τόσο εντός του Ναού, όσο και εκτός και προς ικανοποίηση των πιστών, ο Προϊστάμενος του Ναού  Αιδεσιμότατος, Παπαγιάννης Εσπερίδης, τελεί, στην είσοδο του Ναού, την ανάγνωση του Ευαγγελίου και την σχετική περικοπή της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Του  ΧΡΙΣΤΟΥ μας.

Στη Φώτο μας και στην είσοδο του Ναού, ο Αιδεσιμότατος, Παπαγιάννης και το  ΤΙΜ των Μελωδών, Ψαλτών και αρωγών από αριστερά:

Οι αρωγοί , ο άγνωστος μας νεαρός Χ;, ,ο Σπυριδωνίδης Χρήστος-αριστερός Ψάλτης-, ο Γρηγόρης Τσιούμαρης (Δήμαρχος) ο Εφραιμίδης Παύλος, ο Αιδεσιμότατος , Παπά-Γιάννης, ο Τσουχνικάς Γιάννης, ο Κουδούνας Αλκιβιάδης (Αλκης) πρώην Ψάλτης , ο Ταραλίδης Χρήστος,  ο δεξιός ψάλτης, Τρύφων Γκέκας και ο Αχιλλέας Δεληγιάννης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team