Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ανάσταση στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδος 12-5-1958 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 19/04/2017

Ανάσταση στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδος 12-5-1958 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 19/04/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

” Την ΑΝΑΣΤΑΣΗ Του ΧΡΗΣΤΟΥ μας παρακολούθησαν, οι Πιστοί της ενορίας Αγίας Τριάδος,  το 1958, στην κεντρική μας πλατεία, που διακοσμήθηκε από το Δήμο και τον εμπορικό κόσμο ανάλογα, ώστε να ανταποκρίνεται στο μεγάλο γεγονός της Χριστιανικής μας Πίστης.

Στη φώτο μας, το ΤΙΜ των Ιεροψαλτών του Ναού με τους βοηθούς των.

Σειρά 1η, από αριστερά, οι: Αργυρόπουλος Δημήτρης (Τάκης), Κούσης Κώστας, Γρηγοριάδης Λευτέρης (Αυστρία), ο αείμνηστος Βλιαγκόφτης Θωμάς, πρωτοψάλτης του Ναού και γνωστός καθηγητής του Γυμνασίου μας και ο Παναγιωτίδης Βασίλης (Παπαβάσιλος).

Σειρά 2η, από αριστερά, οι: Μαυρικάκης Παρμενίων, Φελέκης Στέλιος, Συμεωνίδης Ευθύμης, ο αείμνηστος Βάνης Τάσος και ο άγνωστός Χ;.

Για την ιστορία σημειώνουμε, πως, η φώτο μας, απεστάλη, από τον εικονιζόμενο στο ΤΙΜ των Ιεροψαλτών Κώστα Κούση, στο φίλο- συμμαθητή και αδελφό Πρόσκοπο, Χατζηεφραιμίδης Ντίνο, που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της πόλης ΑΑCHΕΝ της Δυτικής (τότε) Γερμανίας, με τις ευχές του για “καλό Πάσχα” στην ξενιτιά και σε μας έφτασε από το, Ντίνο…

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team