Αρχική > Παραπολιτικά > Ανάργυροι: Δικαίωση για τον Σ. Ζαμανίδη – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 14/06/2017

Ανάργυροι: Δικαίωση για τον Σ. Ζαμανίδη – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 14/06/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Δυστυχώς, δικαιώθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, στις εκκλήσεις του για την επικινδυνότητα του οικισμού Αναργύρων.

Από την πρώτη εμφάνιση ρωγμών, είχε μεταβεί στους Αναργύρους για επιτόπιο έλεγχο και αμέσως συγκάλεσε συμβούλιο των ενεργειακών δήμων στην Πτολεμαΐδα. (Σχετικά είχαμε γράψε σε παλαιότερη έκδοση της εφημερίδας μας).

Εκεί είχε ζητήσει ο Δήμαρχος, να ζητηθεί η παρέμβαση του εισαγγελέα, κάτι που τελικά δεν υλοποιήθηκε κατόπιν παρελκυστικών υποσχέσεων, Υπουργείων, Περιφέρειας και ΔΕΗ.

Η παρέμβαση αυτή θα είχε επιταχύνει την λύση του θέματος μετεγκατάσταση, που εδώ και δυόμιση χρόνια καθυστερεί απαράδεκτα.

Επιπρόσθετα, με τις προχθεσινές κατολισθήσεις θα είχαμε και συλλήψεις αρμοδίων, που διαβεβαίωναν ότι όλα πάνε καλά.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, και ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες.

Η δουλειά θα γίνει βέβαια στην Αθήνα, όπου θα πρέπει ν’ αλλάξουν κάποιοι μυαλά και θα τρέξουν τις διαδικασίες στη βουλή και στα προεδρικά διατάγματα. Κατά τα άλλα ‘’Ο Θεός ας βάλει το χέρι του’’.

Οι αδιάκριτοι

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team