Αρχική > Slider > Άκαρπες οι έρευνες για τον 83χρονο στα Λεύκαρα – Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της ληστείας

Άκαρπες οι έρευνες για τον 83χρονο στα Λεύκαρα – Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της ληστείας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ενώ οι έρευνες οκτώ ημερών για την ανεύρεση του ηλικιωμένου εξαφανισθέντα Ανδρέα Καραγιάννη από τα Λεύκαρα παραμένουν άκαρπες, στα πολλά σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές, προστίθεται και ένα ακόμη, το οποίο δεν έχει σχέση με την άνοια από την  οποία πάσχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της ληστείας και κατ’ επέκταση της εγκληματικής ενέργειας. Κι’ αυτό γιατί ο 83χρονος αγνοούμενος φέρεται να συνήθιζε να κυκλοφορεί με αρκετά χρήματα στην τσέπη, όσα τουλάχιστον του επέτρεπαν οι οικονομικές του δυνατότητες. Επειδή ο ίδιος δεν έκρυβε ότι κυκλοφορούσε με χρήματα, ενίοτε μπορεί να είχε επάνω του και κάποιες εκατοντάδες ευρώ, πράγμα που γνώριζαν όχι μόνο συγχωριανοί, αλλά και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι εργάζονται σε κτηνοτροφικές και αγροτικές εργασίες του χωριού.

Έτσι λοιπόν οι έρευνες εκτός των άλλων, κινούνται και στην κατεύθυνση, εάν μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου, οπότε και εθεάθη από συγχωριανούς του στα τελευταία σπίτια του χωριού, μήπως κάποιοι επιτήδειοι τον παρέλαβαν με αυτοκίνητο, με σκοπό την  ληστεία, με συνέπειες ίσως και απρόβλεπτες από κει και πέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο το πρωί της Πέμπτης, πριν την εξαφάνισή του, ο 83χρονος είχε πάει στο διπλανό χωριό (Ροδίτης) και ψώνισε ξυριστικά είδη.

Να σημειωθεί βεβαίως ότι λόγω της άνοιας, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να χάθηκε στο δάσος και να περιπλανήθηκε αρκετά, μη γνωρίζοντας κανείς μέχρι που μπορεί να έφτασε ή μήπως έπεσε κάπου, αφού είναι μεγάλης ηλικίας και αντιμετωπίζει και καρδιολογικά προβλήματα. Πάντως, έρευνες έγιναν παντού από ειδικές μονάδες και υπηρεσίες, με συντονιστή των ερευνών την ΕΛ.ΑΣ. Ερευνήθηκε όλο το δάσος, οι πλαγιές και οι χαράδρες, με τη συνδρομή ειδικού σκύλου και μη επανδρωμένου ελικοπτέρου, όλα τα σπίτια του χωριού εγκαταλελειμμένα και μη, ακόμη έγιναν  έρευνες και στη Λάβα Σερβίων, χωριό καταγωγής του αγνοούμενου. Πάντως, από προχτές ορισμένες υπηρεσίες, όπως η πυροσβεστική αποχώρησαν από την επιχείρηση ανεύρεσης, καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι αναγκαία σ’ αυτή τη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρειαστεί δεν θα επανέλθει.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο εξαφανισθείς Α.Κ. έχει ύψος 1,65, είναι αδύνατος με γαλανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε σιέλ πουκάμισο, μαύρο καπέλο και μαύρα παπούτσια.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας