Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αγροτοδασικές πυρκαγιές στην Π.Ε. Κοζάνης, που εκδηλώθηκαν χθες Πέμπτη

Αγροτοδασικές πυρκαγιές στην Π.Ε. Κοζάνης, που εκδηλώθηκαν χθες Πέμπτη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
  1. Στις 15:44 την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Δρυόβουνου του Δ. Βοΐου Π.Ε Κοζάνης. Στο συμβάν επενέβησαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 8 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 205 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.
  2. Στις 16:05 την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση, στην Τ.Κ. Βοσκοχωρίου του Δ. Κοζάνης. Στο συμβάν επενέβησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 200 στρέμματα. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.
  3. Στις 18:00 την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στην Τ.Κ. Μαυροπηγής του Δ. Εορδαίας. Στο συμβάν επενέβησαν 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 20 στρέμματα. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πτολεμαΐδας.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team