Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εισηγητής σε διήμερο Συνέδριο για το νόμο του εξωδικαστικού μηχανισμού (ν. 4469/2017 για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια) ο Γ. Θεοφύλατος

Εισηγητής σε διήμερο Συνέδριο για το νόμο του εξωδικαστικού μηχανισμού (ν. 4469/2017 για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια) ο Γ. Θεοφύλατος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Διήμερο Συνέδριο για το νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό (ν. 4469/2017 για τα “κόκκινα” επιχειρηματικά δάνεια) πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Μαΐου, στο οποίο εκ των βασικών Εισηγητών ήταν ο βουλευτής Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και διοργανώθηκε από το kokkinodaneio.gr.

Εισηγητές υπήρξαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τάσος Πετρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, πολιτικοί από όλα τα κόμματα, ο Συνήγορος του Πολίτη, ακαδημαϊκοί, ανώτερα τραπεζικά στελέχη κτλ (βλ. και στην ιστοσελίδα kokkinosynedrio.gr).

Ο βουλευτής Κοζάνης, Γιάννης Θεοφύλακτος ανέπτυξε τη διαδικασία του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ανέλυσε τα θετικά του, τις προσδοκίες της αγοράς, καθώς και πιθανές “παγίδες”, ενώ παρουσίασε και δικές του προτάσεις για βελτίωση του ψηφισθέντος νόμου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team