Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συμμετοχή της δημοτικής συμβούλου Εορδαίας Κρυσταλλίδου Θεοπίστης στην Επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ

Συμμετοχή της δημοτικής συμβούλου Εορδαίας Κρυσταλλίδου Θεοπίστης στην Επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με την υπ΄αριθμ.82/1-2-2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ορίστηκε η συμμέτοχη της δημοτικής συμβούλου Εορδαίας Θ. Κρυσταλλίδου στην Επιτροπή  Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ. Μια από τις πιο σημαντικές επιτροπές στη λειτουργία της  αυτοδιοίκησης για τη χώρα μας.

«Έχοντας την τύχη να έχω σπουδάσει και να εργάζομαι στο χώρο της Υγείας, είναι ιδιαίτερη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη για εμένα η συμμετοχή μου στην Επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ.

Είναι αναμφισβήτητα πολύ μεγάλης συμβολικής σημασίας για εμένα και προφανώς μεγιστοποιεί το αίσθημα της ευθύνης μου, το γεγονός ότι η πρώτη μου συμμετοχή στη συγκεκριμένη επιτροπή, συμπίπτει με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Κοινής Δράσης ΚΕΔΕ και Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για την αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά και με την παρουσίαση και επικαιροποίηση των προτάσεων για το σχέδιο της ΚΥΑ για τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, χώρο τον οποίο είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ της Εορδαίας Εύχομαι –υπόσχομαι από τη θέση αυτή, να φανώ χρήσιμη για τον τόπο μου.» Δήλωσε η κυρία Κρυσταλλίδου μετά την λήξη της συνεδρίασης.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team