Αρχική > Uncategorized > «Κοινωνική υπόθεση η αντιμετώπιση του φαινομένου του εθισμού στο διαδίκτυο»: Γ. Ορφανός

«Κοινωνική υπόθεση η αντιμετώπιση του φαινομένου του εθισμού στο διαδίκτυο»: Γ. Ορφανός

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

13-10-2014a 008 (Αντιγραφή)

Έκκληση στους γονείς  να στηρίξουν τα παιδιά τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού το φαινόμενο του εθισμού στο διαδίκτυο, απηύθυνε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

13-10-2014a 011 (Αντιγραφή)
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα τις διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου, ο κ. Ορφανός τόνισε πως η Ελλάδα εμφανίζει τα υψηλότερα ποσοστά τζόγου στο διαδίκτυο.
«Σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα, ένας στους πέντε έφηβους ανέφερε ότι έπεσε θύμα του  διαδικτυακού εκφοβισμού. Την ίδια στιγμή, έξι στους δέκα δηλώνουν ότι επικοινωνούν με αγνώστους στο Διαδίκτυο ενώ ποσοστό 28,4% παραδέχεται ότι συνάντησε κάποιον που γνώρισε μέσω του internet.
Τα στοιχεία αυτά καταδεικνύουν και τις διαστάσεις του προβλήματος, το οποίο δεν αφορά μόνο όσους το αντιμετωπίζουν αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και τάχτηκε υπέρ της συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου.
«Μόνο αν σταθούμε μπροστά στο πρόβλημα, μπορούμε να ελπίζουμε στην εξεύρεση λύσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, η αναβλητικότητα οδηγεί στην διόγκωση του προβλήματα και στην γέννηση μη αναστρέψιμων καταστάσεων», επισήμανε ο κ. Ορφανός.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: